MENY STÄNG

Leverans- och betalningsvillkor

Kunduppgifter
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-postadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om eventuella leveransförseningar eller om någon del av din beställning inte kan levereras. Varje gång du lägger en ny beställning hos oss ska du kontrollera att de angivna adressuppgifterna är aktuella.

När du genomför en beställning innebär det att du samtycker till att dina angivna personuppgifter registreras i vårt kundregister. Vi lämnar inte ut några kunduppgifter till andra än de partners vi kan ha för att genomföra betalningsbevakningen.

Priser
Priserna gäller vid köp på logopedliv.se. Priserna är angivna exklusive moms och kan ändras utan avisering.

Betalning
Faktura skickas till angiven faktureringsadress efter leverans. Betalningstiden är 30 dagar. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta och påminnelseavgift kan tillkomma. Betalning ska ske till bankgironummer 163-6422. Momsregistreringsnummer är SE711022160801. Båda numren finns även angivna på fakturan.

Leverans
Varorna skickas som paket med Postnord, normalt sett inom en vecka efter order. Om varorna inte finns i lager tar det längre tid. Om leveranstiden tycks bli längre än en vecka meddelar vi detta via mejl. Digitala varor levereras inom två arbetsdagar efter order.

Reklamation
Reklamation av defekt eller felaktig produkt sker via mejl till info@logopedliv.se.